Llibreria

A LITERATOR tenim el llibre que busques i si no el tenim, no parem fins trobar-lo

LITERATOR és la llibreria més friki del Baix Llobregat Nord. Som una llibreria i papereria amb especial dedicació pels regals, les manualitats, els còmics i pel llibre infantil, però sobretot estem especialitzats en llibres de text i lectures obligatòries de totes les escoles. A més també ens encarreguem de la impressió i enquadernació de treballs escolars.

llibreria a olesa de monserrat

Quins són els nostres orígens?

Vam inaugurar el nostre comerç el 7 de febrer del 2005 al Parc de l’Estatut  i ens vam traslladar a la Rambla de Catalunya el febrer del 2008. Al novembre del 2012 ens anem al carrer Lluís Puigjaner,16 i després al 33 per a estar al centre comercial del nostre municipi. Avui dia gaudim d'una situació privilegiada, ja que ens trobem davant l'ajuntament i al costat de Correus.

Si passeges pel centre de la vil.la i has de comprar un llibre, un regal, un detall o  necessites material de papereria, la nostra botiga és el lloc perfecte. Vine a conèixer-ns i t'ajudarem a trobar just el que estaves buscant. A més , la Llibreria Literator forma part del Gremi de Llibreters de Catalunya i de la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya.

LA TEVA LLIBRERIA DE CONFIANÇA

Som punt UPS (UPS Access Point) pel lliurament i enviament de paqueteria

Som distribuïdors de tintes d'impressora  ECOLIDER

T'oferim qualitat, tracte proper i rapidesa a la recerca d'encàrrecs


LITERATOR

  Carrer Lluis Puigjaner, 33 – local 2,
Olesa de Montserrat , 08640 , (Barcelona - Espanya)

  93 009 40 01

  93 009 40 01

LOCALITZACIÓ